Banegårdspladsen 7 | DK-6000 Kolding

Vi tager morgenmad alvorligt

På Hotel Kolding værdsætter vi den autentiske smagsoplevelse.

Vi bestræber os på at lave vores egne produkter med ingredienser af høj kvalitet (inklusive kærlighed og omhu). Vi kan godt lide at vide præcis, hvad der er i dem; vi sætter pris på ægtheden.

Vi er stolte af at minimere madspild, og et af resultaterne er vores lækre romkugler.

Vi elsker at eksperimentere og prøve nye ting, så vær opmærksom på, at du måske ikke finder præcis denne udvalgte menu under dit næste ophold.

Black Friday Offer - save 33%

Vores bageri

Tag et kig ind i vores bageri på The Lodge Billund og se, hvordan vi laver vores brød og bagværk. Med omhu og præcision forbereder vores bager hvert enkelt produkt til levering til os og vores søsterhoteller, hvor de bliver bagt og serveret med kærlighed.

Udvalgte produkter

Scroll ned for at se nogle af de produkter, vi laver i vores eget køkken og bageri.

Leverpostej lavet af friskhakket lever og fedt, rørt sammen og krydret med hotellets særlige krydderiblanding, derefter friskbagt i vandbad med bacon lagt ud på bagepapir og til sidst færdiggjort i ovnen.
Cremede røræg lavet nænsomt af friskknækkede æg pisket med fløde.
Marmelader (solbær, jordbær/rabarber, chili og æble/ingefær) og kompot (skovbær og mango)
Friskblendet hummus, marinerede nødder serveret med vores lækre oste, syltede rødløg, hjemmelavet chokoladecreme lavet med Callebaut.
Ingefærshots og passionsfrugt/citron-shots
Hjemmelavet granola og lokalt produceret honning
Sødet rugbrødstopping
Bagte tomater og ristede champignoner
Syv slags boller
Tre slags brød
Paleo-brød
Knækbrød
Spandauer/wienerbrød, kanelsnegle, chokoladescones og bananmuffins
Romkugler lavet af dagens rester af kager og med hindbærmarmelade og romessens, dyppet i varm chokolade og nænsomt trillet i kokos.